طرز تهیه کلوچه لیمویی

مجله اینترنتی گپ مپ

به ادامه مطلب بروید    مواد لازم  آرد کامل  ۳ پیمانه  نشاسته ذرت  ۱/۳ پیمانه پودر قند  ۱,۱/۴ پیمانه پوست لیموی رنده شده  ۱/۴ پیمانه کره نرم شده  1.5

آگهی آگهی

تبلیغات

طرز تهیه کلوچه لیمویی

به ادامه مطلب بروید

 

 

مواد لازم

 آرد کامل  ۳ پیمانه

 نشاسته ذرت  ۱/۳ پیمانه

پودر قند  ۱,۱/۴ پیمانه

پوست لیموی رنده شده  ۱/۴ پیمانه

کره نرم شده  1.5 پیمانه

 آب لیموترش  ۱ قاشق غذاخوری

نمک  ۱/۲ قاشق چایخوری

 وانیل  ۱/۲ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه

۱- فر را با دمای 300 درجه فارنهایت گرم کنید. کف قالب مستطیلی بزرگی یک لایه فویل قرار دهید. روی آن را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.

۲- در یک کاسه متوسط، آرد و نشاسته ذرت را با یکدیگر مخلوط کنید. در یک کاسه کوچک، پودر قند و پوست لیموترش را با یکدیگر مخلوط کنید. با انگشت یا قاشق چوبی آنها را هم بزنید تا شکرها کاملا سبز یا زردرنگ شوند و کاملا عطر لیمو را به خود بگیرند. سپس آنها را کنار بگذارید.

۳- در یک کاسه بزرگ، کره، آب‌لیموترش نمک و وانیل را با یکدیگر با هم‌زن برقی مخلوط کنید. سرعت دستگاه باید متوسط باشد. مخلوط شکر را به تدریج به مخلوط بیفزایید. آرد را اضافه کنید و تا حد امکان با هم‌زن هم بزنید و سپس با قاشق چوبی روند مخلوط کردن را ادامه دهید.

۴- وقتی خمیر نرم و یکدست شد، آن را به شکل توپ در بیاورید. آن را کف قالب فشار دهید تا کاملا شکل بگیرد. قالب را در طبقه وسط فر بگذارید و به مدت 40 دقیقه بپزید.

۵- آن را از فر خارج کنید. شربت غلیظ لیمویی* روی آن بریزید و کنار بگذارید تا خنک شود. سپس از قالب خارج کنید و به 48 مربع کوچک برش دهید.

۶- برای تهیه شربت غلیظ لیمویی* 2.5 پیمانه شکر، دو قاشق چایخوری پوست لیموی رنده شده، 3 قاشق غذاخوری آب لیموترش، یک قاشق غذاخوری شربت و نصف قاشق چایخوری وانیل را با یکدیگر نیاز دارید.

۷- آنها را در یک کاسه متوسط همه را با هم مخلوط کنید.

 

سایر نکات

این کلوچه‌های کره‌ای با طعم لیمو تهیه می‌شوند و برای وعده صبحانه گزینه‌ بسیار خوبی هستند.

 


لایک : 0

مطالب مرتبط

نظرات

کد امنیتی رفرش
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ