مجله اینترنتی گپ مپ
به ادامه مطلب بروید مواد لازم آرد کامل ۳ پیمانه نشاسته ذرت ۱/۳ پیمانه پودر قند ۱,۱/۴ پیمانه پوست لیموی رنده شده ۱/۴ پیمانه کره نرم شده 1.5
به ادامه مطلب بروید
مواد لازم
آرد کامل ۳ پیمانه
نشاسته ذرت ۱/۳ پیمانه
پودر قند ۱,۱/۴ پیمانه
پوست لیموی رنده شده ۱/۴ پیمانه
کره نرم شده 1.5 پیمانه
آب لیموترش ۱ قاشق غذاخوری
نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه
۱- فر را با دمای 300 درجه فارنهایت گرم کنید. کف قالب مستطیلی بزرگی یک لایه فویل قرار دهید. روی آن را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.
۲- در یک کاسه متوسط، آرد و نشاسته ذرت را با یکدیگر مخلوط کنید. در یک کاسه کوچک، پودر قند و پوست لیموترش را با یکدیگر مخلوط کنید. با انگشت یا قاشق چوبی آنها را هم بزنید تا شکرها کاملا سبز یا زردرنگ شوند و کاملا عطر لیمو را به خود بگیرند. سپس آنها را کنار بگذارید.
۳- در یک کاسه بزرگ، کره، آبلیموترش نمک و وانیل را با یکدیگر با همزن برقی مخلوط کنید. سرعت دستگاه باید متوسط باشد. مخلوط شکر را به تدریج به مخلوط بیفزایید. آرد را اضافه کنید و تا حد امکان با همزن هم بزنید و سپس با قاشق چوبی روند مخلوط کردن را ادامه دهید.
۴- وقتی خمیر نرم و یکدست شد، آن را به شکل توپ در بیاورید. آن را کف قالب فشار دهید تا کاملا شکل بگیرد. قالب را در طبقه وسط فر بگذارید و به مدت 40 دقیقه بپزید.
۵- آن را از فر خارج کنید. شربت غلیظ لیمویی* روی آن بریزید و کنار بگذارید تا خنک شود. سپس از قالب خارج کنید و به 48 مربع کوچک برش دهید.
۶- برای تهیه شربت غلیظ لیمویی* 2.5 پیمانه شکر، دو قاشق چایخوری پوست لیموی رنده شده، 3 قاشق غذاخوری آب لیموترش، یک قاشق غذاخوری شربت و نصف قاشق چایخوری وانیل را با یکدیگر نیاز دارید.
۷- آنها را در یک کاسه متوسط همه را با هم مخلوط کنید.
سایر نکات
این کلوچههای کرهای با طعم لیمو تهیه میشوند و برای وعده صبحانه گزینه بسیار خوبی هستند.