مجله اینترنتی گپ مپ
به ادامه مطلب بروید مواد لازم بیسکوییت لیدی فینگر ۴۰۰ گرم آب(ولرم) ۲ لیوان پودر قهوه ۲ قاشق سوپ خوری خامه ۲۰۰ گرم خامه شکلاتی ۱۵۰ گرم پنیر لب
به ادامه مطلب بروید
مواد لازم
بیسکوییت لیدی فینگر ۴۰۰ گرم
آب(ولرم) ۲ لیوان
پودر قهوه ۲ قاشق سوپ خوری
خامه ۲۰۰ گرم
خامه شکلاتی ۱۵۰ گرم
پنیر لبنه(یا پنیر خامه ای بدون نمک یا خامه ترش) ۱۰۰ گرم
پودر کاکائو ۵۰ گرم
خرده شکلات ۱ بسته
اسمارتیز (قهوه ای) کمی
طرز تهیه
۱- یک کاسه گرد گود کوچک بردارید. ابتدا لیدی فینگر های نرم شده در قهوه و آب ولرم را در کاسه بچینید. زیر آن یک ورقه پوشش پلاستیکی قرار دهید.
۲- خامه شکلاتی و پنیر لبنه را مخلوط کنید.
۳- آن را روی لیدی فینگر ها بریزید.
۴- سپس یک لایه دیگر لیدی فینگر بچینید و با خامه و پنیر پر کنید.
۵- یک لایه نازک پودر کاکائو بپاشید.
۶- کفشدوزک را یک ساعت در یخچال قرار دهید .خامه زده شده را با رنگ قرمز خوراکی مخلوط کنید.
۷- کیک را از یخچال بیرون بیاورید و از ظرف خارج کنید و برعکس داخل بشقاب قرار دهید.
۸- روی کل آن خامه قرمز بمالید .دو تکه شکلات در گوشه ها قرار دهید که جای صورت را بگیرند.
۹- با خامه زده شده چشم ها را درست کنید و یک تکه شکلات وسط هر کدام بگذارید .با اسمارتیز های شکلاتی خال های روی کفشدوزک را درست کنید .آنتن ها را از شکلات درست کنید و کار بگذارید.