طرز تهیه دسر خامه ای به شکل کفشدوزک

مجله اینترنتی گپ مپ

به ادامه مطلب بروید  مواد لازم   بیسکوییت لیدی فینگر   ۴۰۰ گرم آب(ولرم)   ۲ لیوان پودر قهوه  ۲ قاشق سوپ خوری خامه  ۲۰۰ گرم خامه شکلاتی  ۱۵۰ گرم  پنیر لب

آگهی آگهی

تبلیغات

طرز تهیه دسر خامه ای به شکل کفشدوزک

به ادامه مطلب بروید

 

مواد لازم

 

بیسکوییت لیدی فینگر   ۴۰۰ گرم

آب(ولرم)   ۲ لیوان

پودر قهوه  ۲ قاشق سوپ خوری

خامه  ۲۰۰ گرم

خامه شکلاتی  ۱۵۰ گرم

 پنیر لبنه(یا پنیر خامه ای بدون نمک یا خامه ترش)   ۱۰۰ گرم

پودر کاکائو  ۵۰ گرم

خرده شکلات  ۱ بسته

اسمارتیز (قهوه ای)    کمی

 

طرز تهیه

۱- یک کاسه گرد گود کوچک بردارید. ابتدا لیدی فینگر های نرم شده در قهوه و آب ولرم را در کاسه بچینید. زیر آن یک ورقه پوشش پلاستیکی قرار دهید.

۲- خامه شکلاتی و پنیر لبنه را مخلوط کنید.

۳- آن را روی لیدی فینگر ها بریزید.

۴- سپس یک لایه دیگر لیدی فینگر بچینید و با خامه و پنیر پر کنید.

۵- یک لایه نازک پودر کاکائو بپاشید.

۶- کفشدوزک را یک ساعت در یخچال قرار دهید .خامه زده شده را با رنگ قرمز خوراکی مخلوط کنید.

۷- کیک را از یخچال بیرون بیاورید و از ظرف خارج کنید و برعکس داخل بشقاب قرار دهید.

۸- روی کل آن خامه قرمز بمالید .دو تکه شکلات در گوشه ها قرار دهید که جای صورت را بگیرند.

۹- با خامه زده شده چشم ها را درست کنید و یک تکه شکلات وسط هر کدام بگذارید .با اسمارتیز های شکلاتی خال های روی کفشدوزک را درست کنید .آنتن ها را از شکلات درست کنید و کار بگذارید.

 

 


لایک : 0

مطالب مرتبط

نظرات

کد امنیتی رفرش
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ