مجله اینترنتی گپ مپ
دارچین یکی از ادویه هایی است که طبع گرمی دارد و به همین دلیل پنکیک دارچینی یک پیشنهاد عالی برای عصرهای خنک پاییزی است.مواد لازم برای تهیه پنکیک دارچینی : آرد1 لیوان خامه ترش1 لیوان شیر1
![](http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo3390.jpg)
دارچین یکی از ادویه هایی است که طبع گرمی دارد و به همین دلیل پنکیک دارچینی یک پیشنهاد عالی برای عصرهای خنک پاییزی است.
مواد لازم برای تهیه پنکیک دارچینی :
آرد1 لیوان
خامه ترش1 لیوان
شیر1/4 لیوان
تخم مرغ1 عدد
کره8 قاشق غذاخوری
نمک1/2 قاشق چایخوری
جوش شیرین1/2 قاشق چایخوری
شکر5 قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای1/4 لیوان
پودر دارچین1 قاشق چایخوری
بکینگ پودر2 قاشق چایخوری
طرز تهیه پنکیک دارچینی :
4 قاشق غذاخوری کره ، 2 قاشق غذاخوری شکر ، شکر قهوه ای و پودر دارچین را داخل کاسه ای بریزید و روی حرارت بخار آب قرار دهید و مخلوط کنید ( روش بن ماری ) که به این مخلوط سس دارچینی می گویند.
پس از اینکه سس دارچینی یکدست شد از روی حرارت بخار آب بردارید و کناری بگذارید تا سرد شود.
3 قاشق غذاخوری شکر ، آرد ، جوش شیرین ، بکینگ پودر و نمک را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید.
4 قاشق غذاخوری کره ذوب شده ، شیر سرد ، تخم مرغ و خامه ترش را اضافه کنید و به آرامی با مواد خشک مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید.
ته ماهیتابه را چرب کنید و روی حرارت قرار دهید ، پس از اینکه داغ شد مواد پن کیک را به صورت گرد داخل ماهیتابه بگذارید ، سس دارچینی را داخل قیف بریزید ، سر قیف را سوراخ کنید و روی پن کیک ها همانند شکل طرح مارپیچ بکشید.
سس دارچینی را با قیف ، روی پن کیک ها همانند شکل طرح مارپیچ بریزید
پس از چند دقیقه پنکیک ها را برگردانید تا طرف دیگرشان نیز بپزد و سس دارچینی برشته شود سپس در ظرف بگذارید و همراه با عسل و خامه و ... تزیین و سرو کنید.
نکته : می توانید بجای عسل از انواع مربا و مارمالاد و … استفاده کنید و در زمان پخت پنکیک حرارت باید ملایم باشد.
منبع : irancook.ir