طرز تهیه پنکیک دارچینی

مجله اینترنتی گپ مپ

دارچین یکی از ادویه هایی است که طبع گرمی دارد و به همین دلیل پنکیک دارچینی یک پیشنهاد عالی برای عصرهای خنک پاییزی است.مواد لازم برای تهیه پنکیک دارچینی :  آرد1 لیوان  خامه ترش1 لیوان شیر1

آگهی آگهی

تبلیغات

طرز تهیه پنکیک دارچینی

دارچین یکی از ادویه هایی است که طبع گرمی دارد و به همین دلیل پنکیک دارچینی یک پیشنهاد عالی برای عصرهای خنک پاییزی است.

مواد لازم برای تهیه پنکیک دارچینی :

 آرد1 لیوان

 خامه ترش1 لیوان

شیر1/4 لیوان

 تخم مرغ1 عدد

کره8 قاشق غذاخوری

نمک1/2 قاشق چایخوری

جوش شیرین1/2 قاشق چایخوری

شکر5 قاشق غذاخوری

شکر قهوه ای1/4 لیوان

پودر دارچین1 قاشق چایخوری

بکینگ پودر2 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه پنکیک دارچینی :

4 قاشق غذاخوری کره ، 2 قاشق غذاخوری شکر ، شکر قهوه ای و پودر دارچین را داخل کاسه ای بریزید و روی حرارت بخار آب قرار دهید و مخلوط کنید ( روش بن ماری ) که به این مخلوط سس دارچینی می گویند.

 

پس از اینکه سس دارچینی یکدست شد از روی حرارت بخار آب بردارید و کناری بگذارید تا سرد شود.

3 قاشق غذاخوری شکر ، آرد ، جوش شیرین ، بکینگ پودر و نمک را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید.

 

4 قاشق غذاخوری کره ذوب شده ، شیر سرد ، تخم مرغ و خامه ترش را اضافه کنید و به آرامی با مواد خشک مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید.

 

ته ماهیتابه را چرب کنید و روی حرارت قرار دهید ، پس از اینکه داغ شد مواد پن کیک را به صورت گرد داخل ماهیتابه بگذارید ، سس دارچینی را داخل قیف بریزید ، سر قیف را سوراخ کنید و روی پن کیک ها همانند شکل طرح مارپیچ بکشید.

 

 

سس دارچینی را با قیف ، روی پن کیک ها همانند شکل طرح مارپیچ بریزید

 

پس از چند دقیقه پنکیک ها را برگردانید تا طرف دیگرشان نیز بپزد و سس دارچینی برشته شود سپس در ظرف بگذارید و همراه با عسل و خامه و ... تزیین و سرو کنید.

 

نکته : می توانید بجای عسل از انواع مربا و مارمالاد و … استفاده کنید و در زمان پخت پنکیک حرارت باید ملایم باشد.

 

منبع : irancook.ir


لایک : 0

مطالب مرتبط

نظرات

کد امنیتی رفرش
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ