طرز تهیه ذرت مکزیکی

مجله اینترنتی گپ مپ

به ادامه.مطلب بروید  مواد لازم ذرت کنسرو شده (یک عدد) یا بخارپز شده  ۵۰۰ گرم کالباس  ۳۰۰ گرم چیپس خلالی  ۱ لیوان پنیر پیتزا  ۱۰۰ گرم سس مایونز   ۴ قاشق غذاخوری قار

آگهی آگهی

تبلیغات

طرز تهیه ذرت مکزیکی

به ادامه.مطلب بروید

 

مواد لازم

ذرت کنسرو شده (یک عدد) یا بخارپز شده  ۵۰۰ گرم

کالباس  ۳۰۰ گرم

چیپس خلالی  ۱ لیوان

پنیر پیتزا  ۱۰۰ گرم

سس مایونز   ۴ قاشق غذاخوری

قارچ  ۲۰۰ گرم

پودر خردل   به مقدار لازم

پودر آویشن   به مقدار لازم

فلفل سیاه   به مقدار لازم

 

طرز تهیه

۱- قارچ را به شکل ورقه های نازک خرد کنید و در مقدار خیلی کمی روغن تفت دهید. قارچ را به مقداری که به مزاجاون خوش می آید بپزید به طور کلی به اندازه پنج دقیقه تفت برای قارچ کافی است. پودر خردل و آویشن را هم در این مرحله اضافه کنید.

۲- کالباس ها را به شکل نگینی خرد کنید و به همراه ذرت پخته شده یا کنسرو(بدون آب) و پنیر پیتزا، سس را به قارچ های در حال تفت اضافه کرده و مواد را کاملا با هم مخلوط کنید. مقدار سس را هم می توانید کم یا زیاد کنید. ولی این نکته هم مهم است که تمام مواد با سس مخلوط شده باشند. 

۳- حرارت را روی ملایم ترین حالت ممکن قرار دهید و در قابلمه را بگذارید تا حدود ده دقیقه بپزد و پنیر خودش را کاملا باز کند. در آخر هم موقع سرو چیپس های خلال شده را به آن اضافه کنید. چیپس ها را زودتر اضافه نکنید که نرم نشوند.

 

سایر نکات

بهتر است در هنگام پخت به بلال ها نمک اضافه نکنید چرا که باعث سفت شدن آن می شود.

 

 


لایک : 0

مطالب مرتبط

نظرات

کد امنیتی رفرش
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ