طرز تهیه بیفتک پلو

مجله اینترنتی گپ مپ

به ادامه مطلب برویدمواد لازم برای بیفتک پلو : گوشت راسته گوسفند600 گرم  پیاز 2 عدد  سماق یا پودر غوره 2 قاشق غذا‌خوری  دارچین، پودر زیره و ادویه پلویی به میزان لازم نمک و روغن

آگهی آگهی

تبلیغات

طرز تهیه بیفتک پلو

به ادامه مطلب بروید

مواد لازم برای بیفتک پلو :

گوشت راسته گوسفند600 گرم

 پیاز 2 عدد

 سماق یا پودر غوره 2 قاشق غذا‌خوری

 دارچین، پودر زیره و ادویه پلویی به میزان لازم

نمک و روغنبه میزان لازم

برنج5 پیمانه

سیب‌زمینی بزرگ2 عدد

 

طرز تهیه بیفتک پلو :

ابتدا روز قبل گوشت را تمیز کنید و برش‌های نازک بزنید و با بیفتک کوب آنها را بکوبید. پیاز‌ها را رنده کنید و گوشت را به مدت یک شبانه‌روز در پیاز بگذارید. برنج را آبکش کنید. ته یک قابلمه نچسب را روغن بریزید و سیب‌زمینی‌های ورقه شده را کف قابلمه بچینید و روی سیب‌زمینی را نمک و زردچوبه بپاشید.

 

در این مرحله یک لایه برنج بریزید و پس از آن گوشت را روی برنج گذاشته و روی گوشت‌ها را ادویه پلویی، پودر غوره و روغن یا کره آب کرده بریزید و همین‌طور لایه، لایه برنج و گوشت‌ها را در قابلمه بریزید و در نهایت ادویه پلویی و روغن داغ روی برنج بریزید و آن را دم بگذارید.

 

بعد از این‌که برنج دم کشید، آن را در دیس برگردانید و نوش جان کنید. چون برای طبخ این پلو از گوشت خام استفاده می‌شود، زمان بیشتری برای دم‌کشیدن لازم دارد و چون آب گوشت به خورد برنج می‌رود، طعم لذیذی به پلو می‌دهد. برای تزئین غذا هم می‌توانید چند عدد گوجه را کباب کنید و با خیارشور اطراف پلو بچینید.

 

منبع : sara.jamejamonline.ir


لایک : 0

مطالب مرتبط

نظرات

کد امنیتی رفرش
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ