مجله اینترنتی گپ مپ
به ادامه مطلب بروید مواد لازم زنجفیل ۲ قاشق چایخوری هل ۲ قاشق چایخوری جوز هندی ۲ قاشق چایخوری دارچین ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری تخم گشنیز ...

به ادامه مطلب بروید
مواد لازم
زنجفیل ۲ قاشق چایخوری
هل ۲ قاشق چایخوری
جوز هندی ۲ قاشق چایخوری
دارچین ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری
زرد چوبه ۱ قاشق چایخوری
تخم رازیانه ۱/۲ قاشق چایخوری
تخم میخک ۱/۴ قاشق چایخوری
فلفل سیاه دانه درشت ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه
۱- ادویه ها را در یک کاسه ریخته و آسیاب میکنیم.
۲- سپس آنها را در شیشه در بسته و خشک ریخته و نگهداری میکنیم.
سایر نکات
یک ادویه مخصوص مراکشی که برای انواع ماهی، مرغ سبزیجات و گوشت مناسب است
این ادویه را میتوانید آماده کنید و در یک شیشه در بسته و تیره برای مدت 1 ماه نگه داری کنید.
لینک کوتاه مطلب : http://gapmap.ir/481