دسر هندوانه دارچینی

مجله اینترنتی گپ مپ

به ادامه برویدمواد اولیه:   آب هندوانه ۲ لیوان نشاسته ذرت ۴ قاشق غذاخوری شکر ۳/۴ لیوان چوب دارچین (کوچک) ۱ عدد اسانس وانیل چند قطره پودر پسته مقداری برای تزیین دسر   طرز تهيه: برای

آگهی آگهی

تبلیغات

دسر هندوانه دارچینی

به ادامه بروید

مواد اولیه:

 

آب هندوانه ۲ لیوان

نشاسته ذرت ۴ قاشق غذاخوری

شکر ۳/۴ لیوان

چوب دارچین (کوچک) ۱ عدد

اسانس وانیل چند قطره

پودر پسته مقداری برای تزیین دسر

 

طرز تهيه:

برای تهیه آب هندوانه باید گوشت هندوانه را با میکسر بزنید تا یکدست شود سپس از صافی رد کنید تا آب هندوانه بدست بیاید ؛ پودر نشاسته را با مقداری آب هندوانه مخلوط کنید و پس از اینکه خوب حل شد به بقیه آب هندوانه اضافه نمایید ، شکر ، چوب دارچین و اسانس وانیل را نیز به آب هندوانه اضافه کنید.

قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و با همزن ۱۵ تا ۲۰ دقیقه مخلوط را هم بزنید تا کمی غلیظ شود سپس چوب دارچین را خارج کنید ، لیوان های سرو دسر را با آب مرطوب کنید سپس داخل لیوان ها را با دسر پر کنید و حداقل به مدت ۱۰ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا دسر خودش را بگیرد و سفت شود سپس با پودر پسته و یا هر چیزی که دوست دارید تزیین و سرو کنید.


لایک : 0

مطالب مرتبط

نظرات

کد امنیتی رفرش
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ