طرز تهیه پاکوره(غذای جنوبی)

مجله اینترنتی گپ مپ

پاکوره(غذای جنوبی),طرز تهیه پاکوره ,روش درست کردن پاکوره,آموزش درست کردن پاکوره,غذاهای جنوبی ,آموزش درست کردن غذاهای جنوبی ,غذاهای مخصوص ماه رمضان

آگهی آگهی

تبلیغات

طرز تهیه پاکوره(غذای جنوبی)

ویژه افطار

پاکوره(پاکورا)....یک غذای جنوبی بییییییییییییییییییییییییینهایت خوشمزست...

مواد لازم:

 

آرد نخود خام........6 الی 7 ق غذاخوری پر

 

آب......................به میزان لازم(در طرز تهیه توضح داده شده)

 

تره خرد شده.............2  تا3  قاشق غذاخوری

 

بیکینگ پودر...........1 ق مرباخوری

 

زردچوبه

 

نمک

 

روغن مایع

 

طرز تهیه:

آرد نخود رو در ظرفی میریزیم.....حالا مقداری آب بهش اضافه میکنیم در حدی که شبیه به ماست غلیظ و نسبتا" سفت در بیاد....تره رو هم بهش اضافه کنید(من کمی تربچۀ قرمز ریز شده هم ریختم)...زردچوبه و نمک......

 

 

حالا توی یک ظرف گود کوچولو...روغن ریخته و میذاریم حسابی داغ بشه.....و با قاشق مرباخوری قاشق قاشق از مایه توی روغن میریزیم ....سریع پف میکنه و میاد بالا.....مراقب باشید نسوزه...و سریع بر گردونید تا هردوطرفش سرخ شه......

 

 

بعد روی یک دستمال حوله بذارید تا حسابی روغنش گرفنه بشه.......من که عاشقشششششششششم.....

 


لایک : 2

مطالب مرتبط

نظرات

کد امنیتی رفرش
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ